Water

De aanleg van een nieuwe waterleiding, een aanpassing op uw huidige waterleiding of het installeren van een waterinstallatie behoren ook tot onze werkzaamheden. Hierbij staan veiligheid en het goed functioneren van de installatie centraal. Bij het ontwerp en de montage van de drinkwaterinstallaties hanteren wij dan ook de huidige regelgeving.

Buitenkraan

Wilt u een nieuwe buitenkraan plaatsen en moet u daar een nieuwe waterleiding voor aanleggen of een bestaande voor verleggen? Deze klus nemen wij u graag uit handen. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat voor uw de beste oplossing is.

Badkamer

Het aanleggen van leidingen voor uw bestaande of nieuwe badkamer kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Hierbij geven wij u graag een deskundig advies. Naast de kleinere werkzaamheden verzorgen wij ook de complete nieuwbouw of renovatie van uw badkamer. Ook kunt u bij ons terecht voor de plaatsing van vloerverwarming, tegel- en stucwerk en het leveren en installeren van sanitairproducten.

Keuken

Wij verzorgen al het leidingwerk voor uw keuken, of er nu nieuwe leiding aangebracht of bestaande leiding aangepast moeten worden. Bij het plaatsen van een nieuwe keuken, geven wij u graag advies over op welke manier u het beste uw leidingwerk kunt aanleggen. Naast het aanleggen van het leidingwerk kunnen wij het slopen en afvoeren van uw oude keuken, het installeren van uw nieuwe keuken en sanitair en het stuc- en tegelwerk voor u realiseren.

Ketel

Het aanleggen van de leidingen voor uw cv-ketel en de installatie van dit apparaat kunt u ook aan ons overlaten. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat voor uw de beste oplossing is.

Wasmachine

Heeft u een nieuwe wasmachine die aangesloten moet worden? Het aanleggen van een nieuwe waterleiding, het aanpassen van een bestaande waterleiding en het aansluiten van uw wasmachine zijn werkzaamheden die wij met grote deskundigheid graag voor u uitvoeren. Neemt u voor vragen gerust contact met ons op.